nieuws

Fotoboeken te koop

EEN NIEUWE LENTE – MET… EEN NIEUW FOTOBOEK VAN DE HVBM! NU: ASSENDELFTSEWEG EN OMGEVING

Van de succesvolle serie Huizen en Bewoners van straten en wegen in het buitengebied van Berlicum en Middelrode verschijnt nu het fotoboek over de Asseldelftseweg, Laan van Seldensate, (gedeelte van) Zuid-Willemsvaart, (gedeelte van) Brugstraat en Kapelstraat. Deze uitgave is zoals gewoonlijk voorafgegaan door een diapresentatie van de HVBM in december 2018. De historie van de huizen en die van hun (vroegere) bewoners werd daarbij beknopt verteld aan de hand van het vele, beschikbaar gestelde, fotomateriaal.  Het nieuwe fotoboek, met de vertrouwde lila kleuromslag, telt ruim 160 pagina’s op het formaat A4, in ringband, met een zeer groot aantal zwart–wit foto’s. Het boek is vanaf heden voor € 19,00 te koop bij Boekhandel Mieke Wijgergangs, Mercuriusplein in Berlicum.

Ook zijn er nog eerder uitgegeven fotoboeken verkrijgbaar over huizen en bewoners van de Hooghei, de Loofaert, en de Wamberg, De Oude Bossche Baan en Hasseltsedijk, Beekveld en het Woud en omgeving. Deze fotoboeken kunnen, zolang de zeer beperkte voorraad strekt, voor slechts € 16,50 eveneens worden gekocht bij de genoemde boekhandel.

Alle boeken, ook het nieuwe fotoboek, zijn tevens verkrijgbaar bij de HVBM:  Antoon Steenbergen, Nieuweweg 8, (073) 503 4270, en Riet Wesel – van Grinsven, Kelwis 33, (073 503 2156)

(vooraf contact leggen a.u.b.)


<< nieuws overzicht